1.Παραλαβή από το κατάστημα 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε, υπάρχει δυνατότητα παραλαβής αυθημερόν από το κατάστημα.

Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων μας είναι Δευτέρα : 10:00 – 14:00, Τρίτη: 10:00 – 14:00 & 18:00 – 21:00, Τετάρτη : 10:00 – 14:00, Πέμπτη : 10:00 – 14:00 & 18:00 – 21:00, Παρασκευή : 10:00 – 14:00 & 18:00 – 21:00 και  Σάββατο 10:00 – 14:00, εξαιρουμένων των επίσημων αργιών.

Τρόποι πληρωμής για παραλαβή από τα καταστήματά μας: α. Μετρητοίς β. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. γ.Με πιστωτική/χρεωστική κάρτα δ. Με Paypal         

2. Παραλαβή μέσω εταιρείας courier στο χώρο σας

Σε περίπτωση που έχετε μια παραγγελία μικρή σε βάρος (μέχρι 2 Kg) και όγκο (μέχρι 40cm X 30cm X 20cm) και θέλετε να την παραλάβετε άμεσα, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας courier που είναι η Γενική Ταχυδρομική.

Η χρέωση αποστολής μέσω courier, παραγγελίας συνολικού βάρους μέχρι 2 Kg, είναι για την Ελλάδα 5,00€ εκτός από τις δυσπρόσιτες περιοχές που η χρέωση διαμορφώνεται στα 10,00€.

Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει επιπρόσθετη χρέωση η οποία ανέρχεται σε 1,50€.

Η χρέωση για την υπηρεσία της αντικαταβολής είναι 1,50€.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΚΥΠΡΟ

Για αποστολή με παράδοση από 4-10 εργάσιμες ημέρες, η χρέωση ανέρχεται στα 20,00€ για βάρος έως 2Kg. Για κάθε επιπλέον κιλό, η επιπρόσθετη χρέωση είναι 6,00€.

Η υπηρεσία αντικαταβολής για αποστολές προς Κύπρο δεν είναι διαθέσιμη.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΤΥΟ

Οι χρεώσεις αποστολής που αφορούν το διεθνές δίκτυο διανομής διαμορφώνονται ανάλογα με τη Ζώνη στην οποία ανήκει η εκάστοτε χώρα και έχουν ως εξής:
Για τη Ζώνη 1 ανέρχεται στα 25,00 €
Για τη Ζώνη 2 ανέρχεται στα 35,00 €
Για τη Ζώνη 3 ανέρχεται στα 55,00 €
Για τη Ζώνη 4 ανέρχεται στα 75,00 €.

Οι χρόνοι παράδοσης διαφοροποιούνται μεταξύ των χωρών και καθορίζονται πάντα από τη συνεργαζόμενη εταιρεία courier.

Η υπηρεσία αντικαταβολής δεν είναι διαθέσιμη στις παραπάνω περιπτώσεις.

 

Οι χρόνοι παράδοσης για αποστολή μέσω courier είναι:

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ:

- Από 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες για τους νομούς Αττικής, Βοιωτίας, Εύβοιας, Φωκίδας, Αιτωλοακαρνανίας, Φθιώτιδας, Κορινθίας, Αργολίδας, Αχαΐας. 

- Από 3 έως 6 εργάσιμες ημέρες για τους νομούς Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Κιλκίς, Σερρών, Δράμας, Καβάλας, Πέλλας, Ημαθίας, Κοζάνης, Πιερίας, Λαρίσης

- Από 3 έως 6 εργάσιμες ημέρες για αποστολή σε οποιονδήποτε άλλο χερσαίο προορισμό.
Σε περιπτώσεις ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και ανωτέρας βίας, οι χρόνοι μεταφοράς ενδέχεται να επηρεαστούν.
 


Τρόποι πληρωμής για παραλαβή μέσω courier: α. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό β.Με πιστωτική/χρεωστική κάρτα γ. Με Paypal και δ. Αντικαταβολή.

  • Μόλις η παραγγελία σας παραδοθεί στο ταχυδρομείο ή την εταιρεία courier προς αποστολή, θα ενημερωθείτε μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει.
  • Όλες οι παραγγελίες παραδίδονται στη σωστή συσκευασία ανάλογα με το βάρος και τον όγκο τους, ώστε να προφυλάσσονται τα εμπορεύματα.
  • Σε περίπτωση που η παραγγελία σας περιλαμβάνει προϊόντα «κατόπιν παραγγελίας», θα επικοινωνήσει μαζί σας εκπρόσωπος, για να σας ενημερώσει για τους υπολογιζόμενους χρόνους παράδοσης.
  • Σε περιπτώσεις όπου η διαθεσιμότητα των προϊόντων είναι διαφορετική θα ειδοποιηθείτε για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες, covid-19 κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωσή της. Σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης πέραν της χρονικής στιγμής που συμφωνήθηκε κατόπιν των ανωτέρω, ο χρήστης οφείλει να μας ζητήσει να πραγματοποιηθεί η παράδοση εντός επιπλέον προθεσμίας ανάλογης των περιστάσεων και μόνο σε περίπτωση που δεν παραδοθούν τα αγαθά εντός αυτής της επιπλέον προθεσμίας, δικαιούται ο χρήστης να καταγγείλει τη σύμβαση. Μόλις καταγγελθεί η σύμβαση, το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΖΑΜΟΥ οφείλει να επιστρέψει, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση, όλα τα χρήματα που είχαν πληρωθεί βάσει της σύμβασης.

Τα παραγγελθέντα αγαθά μπορούν να αποσταλούν από το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΖΑΜΟΥ οπουδήποτε, στον τόπο που θα υποδείξει ο χρήστης στη φόρμα παραγγελίας.

Τα ακριβή έξοδα αποστολής καθορίζονται ανωτέρω και θα εμφανίζονται αυτόματα στο καλάθι αγορών, και τα οποία θα επιβαρύνουν τον πελάτη με τις ενδεχόμενες επιπλέον χρεώσεις (πχ αντικαταβολής).

Οι παραδόσεις εκτός Ελλάδος θα γίνονται μόνο με courier και ο χρόνος που απαιτείται ποικίλει ανάλογα με τη χώρα αποστολής, και με καταβολή των εξόδων μεταφοράς. Η μέγιστη προθεσμία παράδοσης δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 30 ημέρες.

Σημειώνεται ότι η τελική τιμή περιλαμβάνει τους φόρους, ωστόσο το κατάστημα μας δεν ευθύνεται για τυχόν τελωνειακές χρεώσεις ή δασμούς που ενδέχεται να επιβληθούν από την εκάστοτε χώρα εκτός ΕΕ.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΖΑΜΟΥ δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα του ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και ως εκ τούτου το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΖΑΜΟΥ δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Περιστατικά ανωτέρας βίας που μπορεί να διαρκέσουν πλέον του ενός μηνός, δίνουν το δικαίωμα καταγγελίας από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση.

Η κυριότητα των αγαθών μεταβιβάζεται μετά την πλήρη εξόφληση του τιμήματος. Ο κίνδυνος απώλειας ή βλάβης των αγαθών μετατίθεται στον χρήστη, όταν αυτός ή κάποιο τρίτο μέρος το οποίο ορίζεται σχετικά από αυτόν και είναι διάφορο του μεταφορέα, έχει αποκτήσει τη φυσική κατοχή των αγαθών. Εντούτοις, ο κίνδυνος μετατίθεται στον χρήστη κατά την παράδοση σε μεταφορέα, εάν ο χρήστης ζήτησε να μεταφερθούν τα αγαθά από μεταφορέα της επιλογής του και αυτός δεν προσφέρθηκε από την Εταιρεία (με την επιφύλαξη των δικαιωμάτων του χρήστη έναντι του μεταφορέα αυτού).